Árak & infók

Amennyiben egy színvonalas budai búvóhelyet keresel, ahová öröm visszajárni, megfelelő helyen jársz. A lakás hangulatát úgy alakítottam  ki, hogy miden igényt ki tudjon szolgálni és otthonosan érezzétek magatokat. 

Jelen helyzetben a megszokottnál is magasabb higéniai szempontok szerint a legkorszerűbb fertőtlenítő szerekkel és mosószerekkel ügyelünk a biztonságra.  Maximális diszkrécióra számíthattok. Önálló bejutás és távozás. Nicknévvel ellátott foglalási rendszer.

Szolgáltatások: Előre rendelés esetén virág, bor, illetve egyéb különleges ajándékok beszerzésére is van lehetőség, mely a lakásban fog várni érkezéskor.

Ár: 9000 HUF

Délelőtt
9:00-13:30
 
Délután
14:30-18:30

Ár: 9.000 HUF

All night long...

Az éjszakai idősáv biztosan csodás élmény lesz számotokra. Ezt este 20:00 és reggel 10:00 között tudod lefoglalni. Az ár tartalmaz törülközőt, tusfürdőt és sampont. Biztonságot jelentő óvszert is találsz igény esetén. 

Ár: 13.000 HUF

Weekend

Szeretnénk hosszabb időszakot is elérhetővé tenni számotokra, így ha van pár napotok és összekötnétek fürdővel, kellemes vacsorával, Duna parti sétával,  és borozgatással a teraszon, ne habozzatok érdeklődni. 

Két éjszaka és  egy üveg finom bor...és Ti!

Ár: 24.000 HUF